Inscripcions Escanyabocs

Posted in Noticies

JA US PODEU INSCRIURE A L'ESCANYABOCS '24

 

Escanyabocs '24 és una prova multiesportiva oberta a participants majors de 14 anys (nascuts i nascudes l'any 2010 o anteriors). Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització d'una persona progenitora.

La inscripció a l'Escanyabocs '24, a qualsevol de les seves proves, té un cost de 20,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d'accidents, avituallaments, part del material necessari per cada prova (mapes d'orientació, elements per al raid, etc.), dinar de cloenda i impostos. La inscripció a la prova Open d'Escalada Escanyabocs té un preu de 10,00€.

Tothom que ho desitgi pot incloure en la inscripció la samarreta oficial Escanyabocs'24, un disseny exclusiu de Tuga Sportwear per a Escanyabocs a un cost reduït de 5,00€. Disposem de samarretes en patronatge per a home i dona i en diferents talles. 

Amb l'esperit de fer de l'Escanyabocs una experiència multidisciplinària i única, la inscripció a qualsevol prova addicional només té un cost de 5,00€.

La inscripció al Mini Escanyabocs està oberta a nens i nenes de 8 a 13 anys (nascuts i nascudes entre 2011 i 2016). En aquest cas serà necessari també una autorització de la persona progenitora. El cost d'inscripció al Mini Escanyabocs és de 10,00€.

El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 16 de maig de 2024 a les 23:00No s'admetran inscripcions el mateix dia de cada prova. 

Per a formalitzar la inscripció, si us plau llegiu atentament les normes següents i, a continuació, podreu accedir al formulari d'inscripció.

  • Ompliu tots els camps del formulari, especialment tots aquells que estiguin marcats com a obligatoris.
  • És important que feu constar un telèfon i un correu electrònic de contacte que siguin vàlids i operatius, per tal que us puguem fer arribar les comunicacions relatives a la prova. Assegureu-vos, si us plau, d'escriure el correu electrònic correctament.
  • En cas de participar en el Raid, haureu de fer constar el nom de la vostra parella. En qualsevol cas, tots dos membres de la parella haureu de formalitzar la vostra inscripció individual.
  • En la Pedalada BTT, trieu el circuit que voleu fer de cara a facilitar les tasques de l'organització i marqueu la casella si voleu participar amb bicicleta elèctrica.
  • Cal que trieu si voleu la samarreta oficial de l'Escanyabocs '24. La samarreta té un preu exclusiu de 5,00€ i hi ha 700 unitats per als primers participants que ho confirmin i facin el pagament. Les persones inscrites a l'Escanyabocs de Ferro individual obtindran la samarreta d'obsequi i sense cost.
  • Cal que assenyaleu si voleu participar en el repte de l'Escanyabocs de Ferro, sènior o júnior (per a menors de 18 anys, nascuts a partir de 2007). Per participar en l'Escanyabocs de Ferro cal apuntar-se i completar les proves del Raid d'aventura, l'Orientació, la Cursa per muntanya i  la Pedalada, d'acord amb la normativa de la prova. En la inscripció marqueu totes les proves i també la casella Escanyabocs de Ferro.
  • Cal que assenyaleu també si voleu participar en l'Escanyabocs de Ferro per equips i, molt important, posar el nom de l'equip amb el que competireu. És fonamental que tots els membres de l'equip, quan s'apuntin, facin constar aquest nom. Podeu consultar el reglament de l'Escanyabocs de Ferro per equips en l'apartat d'Escanyabocs de Ferro.
  • Cal fer el pagament mitjançant targeta de crèdit. La inscripció i, en el seu cas, la reserva de samarreta seran fermes quan es rebi el pagament. 
  • Un cop comprovat el pagament, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra inscripció a l'adreça que hàgiu facilitat en el formulari d'inscripció. En funció del volum d'inscripcions que calgui validar, poden passar un parell de dies entre la vostra inscripció i la recepció del correu.
  • Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Recordeu que Escanyabocs és una cursa sostenible i que, entre altres mesures, reduïm l'ús d'ampolles de plàstic individuals i no es faciliten gots d'un sol ús als avituallaments dels recorreguts ni en l'avituallament final. Els i les participants cal que porteu el vostre propi got o bidó per tal que us el puguem omplir. 

Gràcies per la vostra participació i col·laboració i ens veiem a la Seu d'Urgell. Força Escanyabocs!