Escanyabocs

Informació Escanyabocs de Ferro

Posted in Noticies

Com ja sabeu, aquesta és l'única prova realment competitiva de l'Escanyabocs i volem donar-li més transcendència i importància. Per aquest motiu, l'edició de l'Escanyabocs de Ferro '24 mantindrà el nivell d'exigència i posarà a prova els i les més preparats i preparades. Els que completin la versió top de l'Escanyabocs de Ferro hauran completat un cap de setmana dur i exigent, però molt estimulant i enriquidor, una prova global d'unes 12 hores de durada en tot el cap de setmana. Els i les que la completin seran uns veritables homes i dones de ferro.

Així, per participar en l'Escanyabocs de Ferro caldrà apuntar-se i completar les proves de  Cursa per muntanya, Raid, Orientació i la Pedalada (en bici tradicional, no elèctrica). En el cas de la Pedalada i de la cursa per muntanya es pot participar també en els circuits curts, però amb un descompte de punts. El resultat de cada prova puntuarà per a la classificació final de l'Escanyabocs de Ferro. És important que, quan us apunteu, a banda de marcar la casella de l'Escanyabocs de Ferro, marqueu també les caselles de totes les proves que el conformen.

Igualment mantenim l'Escanyabocs de Ferro Júnior, amb les proves de Cursa per muntanya, Raid, Orientació i Pedalada circuit mitjà; i l'Escanyabocs de Ferro per equips, per aquells que vulguin afrontar el repte en companyia i entre amics.

Reglament Escanyabocs de Ferro:

Escanyabocs de Ferro Individual:

  • Els participants sumaran punts en funció de la seva classificació en cadascuna de les proves.
  • El primer participant en l'Escanyabocs de Ferro de cada prova i en cada categoria (masculina o femenina) sumarà 25 punts; el segon 22; el tercer 20; el quart 18; el cinquè 16 i la resta un punt menys per cada posició.
  • En cas de participar en els circuits curts de la Cursa per muntanya o al mitjà de la Pedalada, es puntuarà a continuació del darrer classificat de la cursa llarga i, com a màxim, només se sumaran el 50% dels punts de la posició ocupada en la cursa.
  • Si es participa en el circuit curt de la Pedalada, es puntuarà a continuació del darrer classificat de la cursa mitjana i, com a màxim, se sumaran el 33% dels punts de la posició ocupada en la cursa curta.

Escanyabocs de Ferro per equips: Repetim la modalitat per als amants dels reptes i el treball col·lectiu.

  • Per participar en l'Escanyabocs de Ferro per equips caldrà un equip de mínim quatre persones i un màxim de sis, tant nois com noies, i cada membre de l'equip ha de participar, com a mínim, en una prova.
  • No hi ha límit de proves en les que participar.
  • El sistema de puntuació serà el mateix que en el cas de l'Escanyabocs de Ferro individual. Si en una mateixa prova participen dos membres de l'equip, només es comptabilitzaran els punts del millor classificat/da.
  • Recordeu de fer constar en la inscripció el nom de l'equip amb el que competireu.

Tots els participants en l'Escanyabocs de Ferro que completeu el repte rebreu un premi especial i exclusiu.

Així que ja ho sabeu, comenceu a entrenar per gaudir d'aquest espectacular repte!!