Servei de Fisioteràpia

Posted in Noticies

La millor atenció als participants.

La garantía del Col·legi de Fisioterapeutes

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, a través del Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Alt Urgell, col·labora amb l'Escanyabocs.

Fisioterapeutes col·legiats us oferiran serveis de tractament i recuperació després de l'esforç en les diferents proves de l'Escanyabocs 2014. Sabem que la duresa i exigència de l'Escanyabocs passa factura en els vostres cossos, per aquest motiu els professionals del Col·legi de Fisioterapeutes us ajudaran a superar les seqüeles de l'activitat. 

Seguint en la seva línia de donar a conèixer i aproximar la professió de la fisioteràpia als usuaris, el Grup d'Interès de Fisioterapeutes restarà ubicat dissabte i diumenge al Parc Olímpic del Segre per tal d'atendre als esportistes que no demandin.

El Servei estarà disponible dissabte al matí, al Parc Olímpic del Segre, per atendre als participants en les proves del trail running i ja dissabte a la tarda, als esportistes participants al Triraid. Tots els que ho desitgeu podreu passar per les expertes mans d'aquests professionals.

Igualment, diumenge durant tot el matí, els fisioterapeutes atendran als participants en la cursa de bibicleta de muntanya i a aquells que hagin participat a les dues sortides de Marxa Nòrdica. 

 La millor recuperació de la mà d'Indiba

Altrament, la prestigiosa marca Indiba que comercialitza equips de radiofrecuencia per a la millora dels processos de recuperació i per a l'alleujament del dolor després de la pràctica esportiva, se suma també a l'Escanyabocs '14. Enguany Indiba facilita una carpa i un aparell perquè els fisioterapeutes puguin assolir amb éxit els treballs de recuperació als esportistes. 

Gràcies al Col·legi de Fisioterapeutes i a Indiba, els participants a l'Escanyabocs '14 estaran, aquest any, en les millors mans.