Escanyabocs

Nova edició de l'Escanyabocs, 17 i 18 de maig 2014

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs!!

Després d'un treball de preparació i disseny inicials, posem en marxa la setena edició de l'Escanyabocs, l'esdeveniment d'esports de muntanya i outdoor de la Seu d'Urgell.

L'Escanyabocs arriba amb força novetats i amb totes les energies intactes per tal de seguir-vos oferint un esdeveniment únic i apassionant.

Us presentem noves propostes per a mantenir l'esperit innovador i renovar els reptes de cada any.

  • Una nova cursa de muntanya. Després de sis edicions dins de l'Escanyabocs, la Vertical de Sant Quiri s'ha fet gran i ja camina sola i integrada en el Circuit Fer. Enguany, a l'Escanyabocs us proposem una cursa de muntanya circular, amb dos circuits de 10km i 20km, amb sortida i arribada a la Seu d'Urgell i que us portarà a descobrir nous camins i corriols. 
  • Renovem el raid d'aventura, que es farà dissabte a la tarda, i que inclourà alguna disciplina nova. Ben aviat trobareu tots els detalls.
  • Torna l'orientació urbana i nocturna, una de les proves amb més acollida recupera la seva nocturnitat.
  • Mantenim la Pedalada amb btt, amb dos circuits, i la Marxa Nòrdica el diumenge al matí.
  • I per després de l'orientació, estem preparant una gresca dissabte a la nit a la Zona Esportiva per a tots els participants i acompanyants.
  • Nou Escanyabocs de Ferro. Hem redissenyat el sistema de puntuació per a l'Escanyabocs de Ferro de manera que més esportistes us animeu a participar-hi. I també hem creat l'Escanyabocs de Ferro per equips, una nova manera de participar en l'Escanyabocs i gaudir de la competició.
  • I mantenim la participació de Grifone com a proveïdor de les samarretes oficials de l'Escanyabocs i garantia de qualitat.

Així doncs, ja ho tenim tot llest i només falteu vosaltres. Ja podeu fer les vostres inscripcions. La cita, el cap de setmana del 17 i 18 de maig a la Seu d'Urgell.

Us hi esperem!!!