Presentació Raid

Posted in Raid

EL RAID ESCANYABOCS '19, UNA GRAN AVENTURA A PETITA ESCALA

El Raid, la prova més completa de l'Escanyabocs, la que està dedicada als fanàtics dels esports en l'entorn natural i que accepten els reptes més variats, ja torna a estar a punt!

En l'edició de l'Escanyabocs '19 el raid mantindrà el format estrenat l'any passat, amb les proves que es van incorporar, i amb la consolidació de l'orientació per relleus i a memòria per tal de convertir-lo en la prova més divertida i estimulant de l'Escanyabocs.

Com és habitual, en el raid d'aventura els equips participants aniran per parelles i realitzaran un seguit de proves que es desenvolupen en les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre i pels seus voltants. Podreu gaudir de l'activitat física pujant i baixant per camins i corriols amb la vostra BTT. El canal d'aigües tranquil·les del Parc Olímpic del Segre tornarà a ser l'escenari de la prova de caiac, una de les més singulars que suma el raid. No hi faltarà la tradicional prova de tir amb arc, a una distància d'uns 10 metres. Mantenim la prova d'escalada en el rocòdrom del Parc i el repte de l'orientació a memòria.

Com sempre, i per gaudir-ho de la millor manera, la prova estarà limitada a 100 parelles i es farà el dissabte 18 de maig. Al final, un dels moments més esperats, els participants en el raid disposaran d'un merescut avituallament final.

Com sempre, a l'Escanyabocs, busquem oferir-vos un raid d'aventura per a iniciats i no iniciats en el món dels raids. El nivell serà tan exigent com vosaltres els participants vulgueu, perquè el ritme de cada equip serà el que determini la duresa de la prova.