Open Escalada

Posted in Open Escalada

OPEN ESCALADA, LA GRAN NOVETAT PER ESCANYABOCS '20

Amb l'objectiu de seguir augmentat la singularitat de l'Escanyabocs i el seu caràcter referent en les activitats esportives en el medi natural, en aquesta edició incloem la novetat d'un Open d'Escalada destinat a tots els aficionats a aquesta modalitat esportiva del territori.

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha realitzat una aposta important per potenciar i promocionar l'escalada, essent com és l'Alt Urgell un referent a nivell mundial d'aquesta modalitat. La recent ampliació del búlder del Poliesportiu, el rocòdrom del Parc del Segre i l'empenta en la dinamització d'aquestes instal·lacions han estat els primers i ferms passos. Incloure l'escalada en el cap de setmana de l'Escanyabocs és un pas més en aquest il·lusionant trajecte per convertir la Seu en una ciutat referent també en aquesta modalitat.

La competició es durà a terme el diumenge al matí i la inscripció tindrà un cost de 10,00€ (5,00€ si s'està inscrit en una altra prova de l'Escanyabocs). La inscripció inclourà la participació, l'assegurança i el dinar de cloenda.

Ja estem treballant en el format de la competició i us anirem comentant les novetats. Mantingueu-vos alerta!!!