Escanyabocs

Escanyabocs 2021

Posted in Noticies

Escanyabocs 2021, il·lusions renovades

Després d'un 2020 trist, dur i complicat, torna l'Escanyabocs amb l'objectiu de mantenir viu l'esperit de repte i aventura que ha impregnat l'esdeveniment  d'esports a la muntanya més singular del Pirineu des del seu inici.

La passada edició, celebrada durant una de les treves que la pandèmia ens va permetre i sota les màximes mesures de seguretat, ens va demostrar que aquest esperit segueix viu entre vosaltres i estem segurs que enguany, esperem que amb una situació molt millorada, tornareu a respondre a la nova proposta de forma unànime i entusiasta, com ho heu fet sempre.

Sembla evident que, un cop passada aquesta crisi, moltes coses no tornaran a ser com abans. Però, si alguna lliçó ens pot deixar el maleït virus, és que la natura i l'esport, i molt especialment el que es fa en l'entorn natural, són eines bàsiques de salut físic i mental i, també, de qualitat de vida. 

Per tot plegat, us convidem a reviure les millors sensacions en la 14a edició de l'Escanyabocs, els dies 15 i 16 de maig a la Seu d'Urgell. Us hi esperem amb il·lusions renovades!!!