Cursa Orientació

Posted in Cursa Orientació

Orientació nocturna, un repte per a tots els públics

Els amics del Club Xinoxano Orientació mantenen el format d'una única cursa d'orientació nocturna amb característiques especials. Dos recorreguts, un d'una hora i un de dues per la zona urbana i també per les rodalies de la Seu. 

El programa de l'Escanyabocs '21 us ofereix la possibilitat de participar en una prova d'orientació nocturna, urbana i una mica més. A l'abast de tots els públic però amb un format diferent a l'habitual que la convertirà en un repte per als participants.

Urbana i nocturna, tot un clàssic de l'Escanyabocs.

Però per mantenir l'esperit inicial de l'Escanyabocs, us oferim la tradicional orientació nocturna amb una versió ampliada i millorada. Els especialistes del Club Xinoxano Orientació estan acabant de perfilar els detalls de la prova que us farem saber aviat.

El format d'aquesta cursa permetrà que en gaudeixin els practicants habituals i també afavorirà la participació de molta gent no iniciada en les curses d'orientació, començarà a les 20:30 del dissabte 15 de maig i, la cursa de dues hores, formarà part del conjunt de proves que puntuen per a l'Escanyabocs de Ferro.

La prova d'orientació nocturna es controlarà amb el tradicional sistema de pinces i targetes.