Llocs i horaris

Posted in Pedalada

HORARIS PEDALADA ESCANYABOCS '17

Dissabte 20 de maig de 2017:

Diumenge 21 de maig de 2017:

En les setmanes anteriors al dia de la cursa anirem informant dels horaris de pas i tancament dels diferents controls.

Recorregut Pedalada

Posted in Pedalada

PEDALADA BTT ESCANYABOCS '17, UN GRAN REPTE PER AL 10è ANIVERSARI DE L'ESCANYABOCS

Per aquesta edició tan especial de la Pedalada BTT de l'Escanyabocs s'han preparat tres circuits per tal d'oferir la millor experiència a tots els bikers. Els nostres especialistes treballen de ferm en el disseny definitiu dels diferents circuits, que com sempre seran "secrets". Tot i això, ja us podem desvetllar els detalls principals dels reptes que us plantegem aquest 2017.

PEDALADA BTT CURTA: Un recorregut d'aproximadament 25 km i uns 650 metres de desnivell. 

PEDALADA BTT LLARGA: Un recorregut d'aproximadament 45 km i uns 1.200 metres de desnivell.

PEDALADA BTT ULTRA: Un recorregut d'aproximadament 80 km i uns 2.500 metres de desnivell.

Us hi atreviu?

 

 

Reglament Pedalada

Posted in Pedalada

REGLAMENT PEDALADA ESCANYABOCS '17

 • Es tracta d'una prova ciclista de caràcter no competitiu.
 • És obligatori l’ús del casc.
 • Durant la prova cal de portar el dorsal ben visible al manillar.
 • Cal portar inflador i recanvi de càmera durant la Pedalada.
 • Els circuits de la Pedalada (llarg i curt) puntuen per a l'Escanyabocs de Ferro.
 • Cal ser respectuós amb la natura i amb els altres participants.
 • L’edat mínima per participar és de 14 anys.
 • Cal respectar les normes de circulació, tant per pistes forestals com per trams per carretera.
 • Tots els imprevists no reflectits en aquest reglament seran resols per l’organització, i les seves decisions seran d’acompliment obligatori.
 • La inscripció implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol participant pel fet de no complir-lo.
 • L'organització sol·licita autoritzacions de pas per camins privats, els quals tenen l'accés restringit durant la resta de l'any. Degut a que el recorregut de la Pedalada BTT de l'Escanyabocs transcorre per propietats privades a les que ens autoritzen a accedir-hi exclusivament per a l'Escanyabocs, els responsables de l'organització fem una crida a la responsabilitat de tots els participants de no enregistrar el recorregut amb equips de GPS per tal d'evitar-ne la difusió i distribució pública del traçat per Internet o cap altre mitjà. També demanem que, un cop finalitzada la prova, es respectin aquests camins i no se'n faci ús.

Presentació Pedalada

Posted in Pedalada

PEDALADA ESCANYABOCS '17

La Pedalada Escanyabocs '17, estrena direcció tècnica però manté l'esperit de la resta d'edicions i torna a oferir diferents ofertes de circuits amb quilometratge i dificultat variats per tal que tots els bikers trobin un repte a mida, amb un regal especial amb motiu del 10è aniversari, un circuit Ultra.
 
Els recorreguts que hem preparat estan pensats perquè tots els participants pugueu gaudir d'allò que més ens agrada a l'hora de la pràctica d'aquest esport; conèixer diferents paisatges, racons, camins i corriols que els nostres avantpassats utilitzaven per desplaçar-se i poder sobreviure en un territori de difícil comunicació. Senders que molt sovint amb el pas del temps han quedat oblidats i que l'equip de l'Escanyabocs recupera any rere any per vosaltres.

Tots tres recorreguts tenen el nivell adequat perquè tots el bikers que vulguin, puguin mesurar les seves forces i enfrontar un gran repte, físic i tècnic.

Podeu gaudir aquí del primer vídeo que ha preparat l'Associació Ciclista Urgellenca, amb un tastet del que podreu gaudir en la prova d'aquest any.