Escanyabocs

Participa!!

Posted in Noticies

Bon dia Escanyabocs!!

Forma part de la família Escanyabocs i participa en alguna de les proves d'aquest cap de setmana 17 i 18 de maig, totes elles amb sortida i arribada a la Seu d'Urgell: trail running, Triraid, Orientació, Marxa Nòrdica i bicicleta de muntanya! L'Ajuntament de la Seu d'Urgell amb l'organització tècnica per part de la Unió Excursionista Urgellenca, els clubs CEFUC i XinoXano Orientació i l'Associació Gall Negre us han preparat unes proves espectaculars per a tots els gustos i nivells! No hi faltaran un sopar i dinar populars!! Més d'un centenar de voluntaris fan possible el millor cap de setmana dedicat als esports de muntanya!! No esperis més, inscriu-te!!

Forma parte de la familia Escanyabocs y participa en alguna de las pruebas de este fin de semana 17 y 18 de mayo, todas ellas con salida y llegada en La Seu d'Urgell: trail running, Triraid, Orientación, Marcha Nòrdica y bicicleta de montaña! El Ayuntamiento de La Seu d'Urgell con la organización técnica por parte de la Unió Excursionista Urgellenca, los clubs CEFUC y XinoXano Orientació y la Asociación Gall Negre os tienen preparadas unas pruebas espectaculares para todos los gustos y niveles! No faltaran una comida y cena populares!! Más de un centenar de voluntarios hacen posible el mejor fin de semana dedicado a los deportes de montaña!! No esperes más, inscríbete!!

 

RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres 16 de maig, de 17:00 a 21:00 al Palau Municipal d'Esports (Camí Ral de Cerdanya, 31): TOTES LES PROVES.

Dissabte 17 de maig, de 07:30 a 08:30 al PARC DEL SEGRE: EXCLUSIU CURSA TRAIL RUNNING.

Dissabte 17 de maig, de 08:30 a 14:30 i de 15:30 A 17:30 al PARC DEL SEGRE: RESTA DE PROVES.

Diumenge 18 de maig, de 07:15 a 08:15 
al PARC DEL SEGRE: MARXA NÒRDICA I PEDALADA.

 

Inscripcions Escanyabocs

Posted in Noticies

JA US PODEU INSCRIURE A L'ESCANYABOCS '24

 

Escanyabocs '24 és una prova multiesportiva oberta a participants majors de 14 anys (nascuts i nascudes l'any 2010 o anteriors). Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització d'una persona progenitora.

La inscripció a l'Escanyabocs '24, a qualsevol de les seves proves, té un cost de 20,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d'accidents, avituallaments, part del material necessari per cada prova (mapes d'orientació, elements per al raid, etc.), dinar de cloenda i impostos. La inscripció a la prova Open d'Escalada Escanyabocs té un preu de 10,00€.

Tothom que ho desitgi pot incloure en la inscripció la samarreta oficial Escanyabocs'24, un disseny exclusiu de Tuga Sportwear per a Escanyabocs a un cost reduït de 5,00€. Disposem de samarretes en patronatge per a home i dona i en diferents talles. 

Amb l'esperit de fer de l'Escanyabocs una experiència multidisciplinària i única, la inscripció a qualsevol prova addicional només té un cost de 5,00€.

La inscripció al Mini Escanyabocs està oberta a nens i nenes de 8 a 13 anys (nascuts i nascudes entre 2011 i 2016). En aquest cas serà necessari també una autorització de la persona progenitora. El cost d'inscripció al Mini Escanyabocs és de 10,00€.

El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 16 de maig de 2024 a les 23:00No s'admetran inscripcions el mateix dia de cada prova. 

Per a formalitzar la inscripció, si us plau llegiu atentament les normes següents i, a continuació, podreu accedir al formulari d'inscripció.

  • Ompliu tots els camps del formulari, especialment tots aquells que estiguin marcats com a obligatoris.
  • És important que feu constar un telèfon i un correu electrònic de contacte que siguin vàlids i operatius, per tal que us puguem fer arribar les comunicacions relatives a la prova. Assegureu-vos, si us plau, d'escriure el correu electrònic correctament.
  • En cas de participar en el Raid, haureu de fer constar el nom de la vostra parella. En qualsevol cas, tots dos membres de la parella haureu de formalitzar la vostra inscripció individual.
  • En la Pedalada BTT, trieu el circuit que voleu fer de cara a facilitar les tasques de l'organització i marqueu la casella si voleu participar amb bicicleta elèctrica.
  • Cal que trieu si voleu la samarreta oficial de l'Escanyabocs '24. La samarreta té un preu exclusiu de 5,00€ i hi ha 700 unitats per als primers participants que ho confirmin i facin el pagament. Les persones inscrites a l'Escanyabocs de Ferro individual obtindran la samarreta d'obsequi i sense cost.
  • Cal que assenyaleu si voleu participar en el repte de l'Escanyabocs de Ferro, sènior o júnior (per a menors de 18 anys, nascuts a partir de 2007). Per participar en l'Escanyabocs de Ferro cal apuntar-se i completar les proves del Raid d'aventura, l'Orientació, la Cursa per muntanya i  la Pedalada, d'acord amb la normativa de la prova. En la inscripció marqueu totes les proves i també la casella Escanyabocs de Ferro.
  • Cal que assenyaleu també si voleu participar en l'Escanyabocs de Ferro per equips i, molt important, posar el nom de l'equip amb el que competireu. És fonamental que tots els membres de l'equip, quan s'apuntin, facin constar aquest nom. Podeu consultar el reglament de l'Escanyabocs de Ferro per equips en l'apartat d'Escanyabocs de Ferro.
  • Cal fer el pagament mitjançant targeta de crèdit. La inscripció i, en el seu cas, la reserva de samarreta seran fermes quan es rebi el pagament. 
  • Un cop comprovat el pagament, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra inscripció a l'adreça que hàgiu facilitat en el formulari d'inscripció. En funció del volum d'inscripcions que calgui validar, poden passar un parell de dies entre la vostra inscripció i la recepció del correu.
  • Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Recordeu que Escanyabocs és una cursa sostenible i que, entre altres mesures, reduïm l'ús d'ampolles de plàstic individuals i no es faciliten gots d'un sol ús als avituallaments dels recorreguts ni en l'avituallament final. Els i les participants cal que porteu el vostre propi got o bidó per tal que us el puguem omplir. 

Gràcies per la vostra participació i col·laboració i ens veiem a la Seu d'Urgell. Força Escanyabocs!

 

Informació Escanyabocs de Ferro

Posted in Noticies

Com ja sabeu, aquesta és l'única prova realment competitiva de l'Escanyabocs i volem donar-li més transcendència i importància. Per aquest motiu, l'edició de l'Escanyabocs de Ferro '24 mantindrà el nivell d'exigència i posarà a prova els i les més preparats i preparades. Els que completin la versió top de l'Escanyabocs de Ferro hauran completat un cap de setmana dur i exigent, però molt estimulant i enriquidor, una prova global d'unes 12 hores de durada en tot el cap de setmana. Els i les que la completin seran uns veritables homes i dones de ferro.

Així, per participar en l'Escanyabocs de Ferro caldrà apuntar-se i completar les proves de  Cursa per muntanya, Raid, Orientació i la Pedalada (en bici tradicional, no elèctrica). En el cas de la Pedalada i de la cursa per muntanya es pot participar també en els circuits curts, però amb un descompte de punts. El resultat de cada prova puntuarà per a la classificació final de l'Escanyabocs de Ferro. És important que, quan us apunteu, a banda de marcar la casella de l'Escanyabocs de Ferro, marqueu també les caselles de totes les proves que el conformen.

Igualment mantenim l'Escanyabocs de Ferro Júnior, amb les proves de Cursa per muntanya, Raid, Orientació i Pedalada circuit mitjà; i l'Escanyabocs de Ferro per equips, per aquells que vulguin afrontar el repte en companyia i entre amics.

Reglament Escanyabocs de Ferro:

Escanyabocs de Ferro Individual:

  • Els participants sumaran punts en funció de la seva classificació en cadascuna de les proves.
  • El primer participant en l'Escanyabocs de Ferro de cada prova i en cada categoria (masculina o femenina) sumarà 25 punts; el segon 22; el tercer 20; el quart 18; el cinquè 16 i la resta un punt menys per cada posició.
  • En cas de participar en els circuits curts de la Cursa per muntanya o al mitjà o curt de la Pedalada, es puntuarà a continuació del darrer classificat de la cursa llarga i, com a màxim, només se sumaran el 50% dels punts de la posició ocupada en la cursa mitjana.
  • Si es participa en el circuit curt de la Pedalada, es puntuarà a continuació del darrer classificat de la cursa mitjana i, com a màxim, se sumaran el 33% dels punts de la posició ocupada en la cursa curta.

Escanyabocs de Ferro per equips: Repetim la modalitat per als amants dels reptes i el treball col·lectiu.

  • Per participar en l'Escanyabocs de Ferro per equips caldrà un equip de mínim quatre persones i un màxim de sis, tant nois com noies, i cada membre de l'equip ha de participar, com a mínim, en una prova.
  • No hi ha límit de proves en les que participar.
  • El sistema de puntuació serà el mateix que en el cas de l'Escanyabocs de Ferro individual. Si en una mateixa prova participen dos membres de l'equip, només es comptabilitzaran els punts del millor classificat/da.
  • Recordeu de fer constar en la inscripció el nom de l'equip amb el que competireu.

Tots els participants en l'Escanyabocs de Ferro que completeu el repte rebreu un premi especial i exclusiu.

Així que ja ho sabeu, comenceu a entrenar per gaudir d'aquest espectacular repte!!

Presentació edició 2014

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs!!

Avui ( 8 de maig) s'ha presentat a la Seu d'Urgell la setena edició de l'Escanyabocs, el cap de setmana dedicat als esports d'aventura que en aquesta edició té l'inici i final de totes les proves a la capital alturgellenca. El tinent d'alcalde d'Esports, Lluís Biosca, i el director del Servei d'Esports, David Vallvé, han donat el tret de sortida oficial a aquesta edició. L'organització tècnica, de la mà de l'Unió Excursionista Urgellenca (UEU), el club XinoXano Orientació, el club CEFUC i l'associació Gall Negre, són garantia de qualitat i d'un treball previ per presentar unes proves i recorreguts pensats per a gaudir!! Curses de muntanya, orientació, raid, marxa nòrdica i btt!!! 
No t'ho perdis!! 

Hoy se ha presentado en la Seu d'Urgell la séptima edición del Escanyabocs, el fin de semana dedicado a los deportes de aventura que en esta edición tiene el inicio y final de todas las pruebas en la capital alturgelense. El teniente de alcalde de Deportes, Lluís Biosca, y el director del Servicio de Deportes, David Vallvé, han dado el pistoletazo de salida oficial a esta edición. La organización técnica, de la mano de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), el club XinoXano Orientació, el club CEFUC y la asociación Gall Negre, son garantía de calidad y de un trabajo previo para presentar unas pruebas y recorridos pensados para disfrutar!! Carreras de montaña, orientación, raid, marcha nórdica y btt!!! 
No te lo pierdas!!

Allotjament i restauració

Posted in Noticies

Com sempre, i gràcies a la col·laboració de Turisme de la Seu, tots els participants del Grifone Challenge - Escanyabocs '22 que realitzeu la reserva d'allotjament mitjançant la Central de Reserves de Tursime de la Seu, us podreu beneficiar d'ofertes especials.

Per tal de gaudir d'aquests avantatges, només cal que feu la vostra sol·licitud de reserva omplint aquest formulari.

La Seu d'Urgell i la comarca de l'Alt Urgell us ofereixen un ampli ventall d'opcions on escollir. A Turisme de la Seu us facilitaran tota la informació sobre hotels, albergs, turisme rural, restaurants, visites culturals, activitats... i molt més.

Mes informació:

Central de Reserves de Turisme

Telèfon: 973 351 511 o Fax: 973 360 156 - www.turismeseu.com - e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Servei de Fisioteràpia

Posted in Noticies

La millor atenció als participants.

La garantía del Col·legi de Fisioterapeutes

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, a través del Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Alt Urgell, col·labora amb l'Escanyabocs.

Fisioterapeutes col·legiats us oferiran serveis de tractament i recuperació després de l'esforç en les diferents proves de l'Escanyabocs 2014. Sabem que la duresa i exigència de l'Escanyabocs passa factura en els vostres cossos, per aquest motiu els professionals del Col·legi de Fisioterapeutes us ajudaran a superar les seqüeles de l'activitat. 

Seguint en la seva línia de donar a conèixer i aproximar la professió de la fisioteràpia als usuaris, el Grup d'Interès de Fisioterapeutes restarà ubicat dissabte i diumenge al Parc Olímpic del Segre per tal d'atendre als esportistes que no demandin.

El Servei estarà disponible dissabte al matí, al Parc Olímpic del Segre, per atendre als participants en les proves del trail running i ja dissabte a la tarda, als esportistes participants al Triraid. Tots els que ho desitgeu podreu passar per les expertes mans d'aquests professionals.

Igualment, diumenge durant tot el matí, els fisioterapeutes atendran als participants en la cursa de bibicleta de muntanya i a aquells que hagin participat a les dues sortides de Marxa Nòrdica. 

 La millor recuperació de la mà d'Indiba

Altrament, la prestigiosa marca Indiba que comercialitza equips de radiofrecuencia per a la millora dels processos de recuperació i per a l'alleujament del dolor després de la pràctica esportiva, se suma també a l'Escanyabocs '14. Enguany Indiba facilita una carpa i un aparell perquè els fisioterapeutes puguin assolir amb éxit els treballs de recuperació als esportistes. 

Gràcies al Col·legi de Fisioterapeutes i a Indiba, els participants a l'Escanyabocs '14 estaran, aquest any, en les millors mans.

 

 

#escanyabocs2014 i #igersseu

Posted in Noticies

El col·lectiu Igersseu i Escanyabocs inicien, des d'avui (dimecres 14) i fins el proper dia 23 de maig, un repte a Instagram!!

El repte consisteix en immortalitzar amb les vostres instantànies, ja sigui amb la vostra càmara o mòbil, les proves i tot allò que envolta l'Escanyabocs! Volem que ens mostreu les vostres sensacions, la vostra mirada personal, l'experiència Escanyabocs!! Només cal que etiqueteu les vostres fotos amb els tags ‪#‎escanyabocs2014‬ i ‪#‎igersseu‬ Tenim dos premis magnífics gràcies a Grifone i X-Pirience per les dues millors captures: una jaqueta tallavent Chelker Jacket Hoody de Grifone i un casc de btt Met crossover!! 
No espereu el cap de setmana, podeu començar a mostrar-nos les vostres captures sobre les disciplines esportives que s'hi practicaran, dels vostres entrenaments, dels preparatius per l'Escanyabocs!! 
Vinga, ensenya'ns les teves fotos i immortalitza l'Escanyabocs!!

 

El colectivo Igersseu y Escanyabocs inician, desde hoy (miércoles 14) y hasta el próximo dia 23 de mayo, un reto en Instagram!!

 

El reto consiste en inmortalizar con vuestras fotos, ya sea con la cámara o el móvil, las pruebas y todo aquello que envuelve el Escanyabocs! Queremos que nos mostréis vuestras sensaciones, vuestra mirada personal, la experiéncia Escanyabocs!! Sólo tenéis que etiquetar vuestras fotos con los tags #escanyabocs2014 y #igersseu Tenemos dos premios magníficos gracias a Grifone y X-Pirience para las dos mejores capturas: una chaqueta cortavientos Chelker Jacket Hoody de Grifone y un casco de btt Met crossover!!
No esperéis el fin de semana, podéis empezar a mostrarnos vuestras capturas sobre las disciplinas deportivas que se practicaran, de vuestros entrenamientos, de los preparativos para el Escanyabocs!

 

 

 

 

 

 


Adelante, enséñanos tus fotos y inmortaliza el Escanyabocs!!