Escanyabocs

Cursa Júnior

Posted in Noticies

Recorregut puntuable per a la categoria júnior del Circuit Fer

Per tal d'oferir l'opció de participar en la categoria júnior del Circuit Fer, s'ha habilitat un recorregut des d'Estamariu fins a la Seu d'Urgell per als corredors i corredores d'aquesta categoria. 

La sortida serà des d'Estamariu a les 9:30 i el recorregut coincidirà amb el de les curses llarga i curta a partir d'aquest punt. Els i les participants júniors competiran en un tram de 9 km i 200 metres de desnivell positiu.

Per a aquesta cursa no s'habilita transport fins al punt de sortida, per les dificultats d'accés. 

Novetats

Posted in Noticies

Breaking News!!!

Nous horaris Cursa per Muntanya

Degut a les condicions meteorològiques previstes per a dissabte al matí, amb temperatures extremadament altes, s'ha modificat l'horari de sortida de la cursa per muntanya. Els nous horaris són:

Sortida bus recorregut llarg: 7:30

Sortida cursa llarga: 8:30

Sortida bus recorregut curt: 8:00

Sortida cursa curta: 8:45

Microsprint, l'orientació a l'abast de tothom

La gent del Xinoxano Orientació ha preparat una proposta de tast d'orientació oberta a tothom. Durant tot el dissabte es podrà participar de forma lliure i gratuïta a una cursa de microsprints dins del Ràfting Parc. 

El microsprint és una modalitat oberta a persones de qualsevol edat que vulguin descobrir les curses d'orientació. Es tracta d'una activitat ludicoesportiva que ofereix una experiència entretinguda, de curta durada i molt controlada. 

Acosteu-vos al Ràfting Parc i gaudiu d'aquesta experiència. 

Benvinguts a l'Escanyabocs '23

Posted in Noticies

Torna l'esdeveniment d'esports a la muntanya més singular del Pirineu amb la seva 16a Edició. Des de 2008 potenciant l'esport outdoor des del territori. La cita, el cap de setmana del 20 i 21 de maig al Rafting Parc de la Seu d'Urgell.

El nostre grup d'especialistes en cadascuna de les modalitats, ja fa dies que treballen en la definició de les proves i recorreguts d'aquesta nova edició. 

Enguany, després de quinze anys d'estreta col·laboració, trobarem a faltar la presència de Grifone, una de les potes en les que s'ha sustentat el projecte Escanyabocs des del principi. Els nous gestors de la marca han considerat deixar d'estar presents en aquest esdeveniment. Des de l'organització volem agrair als fundadors d'aquesta empresa de la Seu d'Urgell, i a les persones que han donat continuïtat a la seva tasca, la seva vital aportació en el naixement del concepte Escanyabocs i la seva implicació durant tots aquests anys. Moltes gràcies per ser-hi i per haver fet créixer Escanyabocs com ho heu fet.

Malgrat aquesta absència, tothom que ho vulgui, no us quedareu sense samarreta ja que comptarem amb la col·laboració de Tuga Sportwear que esdevindrà el nou proveïdor d'Escanyabocs. En breu us presentarem la nova samarreta, en la línia d'alta qualitat i dissenys espectaculars dels productes que ofereix Tuga. Moltes gràcies i benvinguts a la família Escanyabocs. 

Un any més, mantindrem el gruix de proves habituals: cursa per muntanya, raid d'aventura, orientació, btt, marxa nòrdica, open d'escalada, la miniEscanyabocs i el repte màxim de l'Escanyabocs de Ferro. Durant els propers dies us anirem informant dels formats i recorreguts de cadascuna d'aquestes proves. Estigueu atent@s al web i a @escanyabocs a IG i Facebook.