Escanyabocs

Nova edició de l'Escanyabocs, 17 i 18 de maig 2014

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs!!

Després d'un treball de preparació i disseny inicials, posem en marxa la setena edició de l'Escanyabocs, l'esdeveniment d'esports de muntanya i outdoor de la Seu d'Urgell.

L'Escanyabocs arriba amb força novetats i amb totes les energies intactes per tal de seguir-vos oferint un esdeveniment únic i apassionant.

Us presentem noves propostes per a mantenir l'esperit innovador i renovar els reptes de cada any.

  • Una nova cursa de muntanya. Després de sis edicions dins de l'Escanyabocs, la Vertical de Sant Quiri s'ha fet gran i ja camina sola i integrada en el Circuit Fer. Enguany, a l'Escanyabocs us proposem una cursa de muntanya circular, amb dos circuits de 10km i 20km, amb sortida i arribada a la Seu d'Urgell i que us portarà a descobrir nous camins i corriols. 
  • Renovem el raid d'aventura, que es farà dissabte a la tarda, i que inclourà alguna disciplina nova. Ben aviat trobareu tots els detalls.
  • Torna l'orientació urbana i nocturna, una de les proves amb més acollida recupera la seva nocturnitat.
  • Mantenim la Pedalada amb btt, amb dos circuits, i la Marxa Nòrdica el diumenge al matí.
  • I per després de l'orientació, estem preparant una gresca dissabte a la nit a la Zona Esportiva per a tots els participants i acompanyants.
  • Nou Escanyabocs de Ferro. Hem redissenyat el sistema de puntuació per a l'Escanyabocs de Ferro de manera que més esportistes us animeu a participar-hi. I també hem creat l'Escanyabocs de Ferro per equips, una nova manera de participar en l'Escanyabocs i gaudir de la competició.
  • I mantenim la participació de Grifone com a proveïdor de les samarretes oficials de l'Escanyabocs i garantia de qualitat.

Així doncs, ja ho tenim tot llest i només falteu vosaltres. Ja podeu fer les vostres inscripcions. La cita, el cap de setmana del 17 i 18 de maig a la Seu d'Urgell.

Us hi esperem!!!

 

Samarretes Escanyabocs 23

Posted in Noticies

Com ja us vam informar, en aquesta 16a edició de l'Escanyabocs comptem amb un nou proveïdor tècnic que aportarà les samarretes per als participants. 

En aquest 2023, Tuga Active Wear se suma a l'aventura Escanyabocs i us presentem els dissenys de les samarretes que ens han preparat. N'hi haurà disponibles amb tallat d'home i dona i les podeu adquirir per només 5,00€ triant l'opció de samarreta i la talla en el formulari d'inscripció.

 

Final edició 2014

Posted in Noticies

Moltes gràcies a les i els prop de 650 participants que heu fet realitat la setena edició de l'Escanyabocs. Sense vosaltres tot això no seria possible. Sou molt grans!!!! Fins aviat!!!!

Us adjuntem els resultats provisionals de totes les proves. Si detecteu alguna incidència, si us plau, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i la corregirem. Moltes gràcies.

1- Resultats provisionals Trail:

2- Resultats provisionals Raid:

3- Resultats provisionals Orientació:

4- Resultats provisionals Marxa Nòrdica:

5- Resultats provisionals Pedalada:

6. Resultats provisionals Escanyabocs de Ferro:

LLISTAT DE PREMIS DEL SORTEIG

(Els premis es poden recollir al Servei d'Esports, al Palau Municipal d'Esports)

Muchas gracias a las y los cerca de 650 participantes que habéis hecho realidad la séptima edición del Escanyabocs. Sin vosotros todo esto no sería posible. Sóis muy grandes!!!! Hasta pronto!!!!

Os colgamos los resultados provisionales de todas las pruebas. Si detectáis alguna incidencia, por favor, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. y la corregiremos. Muchas gracias.

1- Resultados provisionales Trail:

2- Resultados provisionales Raid:

3- Resultados provisionales Orientació:

4- Resultados provisionales Marxa Nòrdica:

5- Resultados provisionales Pedalada:

6. Resultados provisionales Escanyabocs de Ferro:

 

Taller de Formació

Posted in Noticies

QUIN TEMPS FARÀ PER L'ESCANYABOCS?

A partir d'ara, tu mateix/a podràs respondre a aquesta pregunta. Escanyabocs i Aubèrria us ofereixen el "Clinic en predicció meteorològica a muntanya"!!!

Es tracta d'una sessió de 90' orientada a iniciar els participants en les eines de predicció meteorològica d'alta resolució que hi ha disponibles gratuïtament a Internet, de cara a preparar amb més detall les vostres activitats o competicions de muntanya.

Aquí teniu tota la informació.

  • Divendres 15 de maig a les 20:00 i dissabte 16 de maig a les 12:30, la mateixa sessió  els dos dies.
  • A càrrec de Pere Esteban, doctor en geografia, climatòleg i nivòleg especialista en zones de muntanya. Muntanyenc i orientador i formador de l'Escola de Muntanya del CEC.
  • Preu de 18,00€, amb un màxim de 15 persones per sessió.
  • El clínic es farà al local d'Aubèrria (Regència d'Urgell, 22 de la Seu d'Urgell) i cal portar telèfon mòbil.
  • Inscripcions i més info al 689 422 670 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escanyabocs us ofereix una molt bona oportunitat per aprendre a saber més sobre el temps que farà!!!