Novetats

Posted in Noticies

Breaking News!!!

Nous horaris Cursa per Muntanya

Degut a les condicions meteorològiques previstes per a dissabte al matí, amb temperatures extremadament altes, s'ha modificat l'horari de sortida de la cursa per muntanya. Els nous horaris són:

Sortida bus recorregut llarg: 7:30

Sortida cursa llarga: 8:30

Sortida bus recorregut curt: 8:00

Sortida cursa curta: 8:45

Microsprint, l'orientació a l'abast de tothom

La gent del Xinoxano Orientació ha preparat una proposta de tast d'orientació oberta a tothom. Durant tot el dissabte es podrà participar de forma lliure i gratuïta a una cursa de microsprints dins del Ràfting Parc. 

El microsprint és una modalitat oberta a persones de qualsevol edat que vulguin descobrir les curses d'orientació. Es tracta d'una activitat ludicoesportiva que ofereix una experiència entretinguda, de curta durada i molt controlada. 

Acosteu-vos al Ràfting Parc i gaudiu d'aquesta experiència. 

Cursa Júnior

Posted in Noticies

Recorregut puntuable per a la categoria júnior del Circuit Fer

Per tal d'oferir l'opció de participar en la categoria júnior del Circuit Fer, s'ha habilitat un recorregut des d'Estamariu fins a la Seu d'Urgell per als corredors i corredores d'aquesta categoria. 

La sortida serà des d'Estamariu a les 9:30 i el recorregut coincidirà amb el de les curses llarga i curta a partir d'aquest punt. Els i les participants júniors competiran en un tram de 9 km i 200 metres de desnivell positiu.

Per a aquesta cursa no s'habilita transport fins al punt de sortida, per les dificultats d'accés. 

Torna l'esdeveniment d'esports a la muntanya més singular del Pirineu amb la seva 17a edició.

Des de 2008 potenciant l'esport outdoor des del territori.

La cita, el cap de setmana del 18 i 19 de maig al Rafting Parc de la Seu d'Urgell.

El nostre grup d'especialistes en cadascuna de les modalitats, ja fa dies que treballen en la definició de les proves i recorreguts d'aquesta nova edició. 

Repetim col·laboració amb Tuga Sportwear. En breu us presentarem la nova samarreta exclusiva per l'Escanyabocs, en la línia d'alta qualitat i dissenys espectaculars dels productes que ofereix Tuga. 

Un any més, mantindrem el gruix de proves habituals: cursa per muntanya, raid d'aventura, orientació, btt, marxa nòrdica, open d'escalada, la miniEscanyabocs i el repte màxim de l'Escanyabocs de Ferro. Durant els propers dies us anirem informant dels formats i recorreguts de cadascuna d'aquestes proves. Estigueu atent@s al web i a @escanyabocs a IG i Facebook.

Noves dates

Posted in Noticies

Salut Escanyabocs!!!

Primer de tot, fer-vos arribar el nostre desig que vosaltres i la vostra gent us trobeu tots bé. 

En segon lloc comentar-vos que, donada la situació actual provocada per la crisi sanitària que ens toca viure, hem pres la decisió d'ajornar l'edició 2020 de l'Escanyabocs. Traslladem l'esdeveniment d'esports de muntanya més singular del Pirineu al cap de setmana del 19 i 20 de setembre. El format de les proves i els horaris es mantindrà, en principi, com el que ja estava previst per al mes de maig.

Ja fa uns dies que, considerant la situació d'incertesa provocada per la pandèmia del Covid-19, estem treballant per trobar una data on reubicar l'Escanyabocs 20. No ha estat fàcil ja que el calendari de proves esportives a la muntanya és molt dens i amb poques dates lliures. I, si tenim en compte que l'Escanyabocs és una prova multidisciplinari, la cosa es complica encara més.

En funció de l'evolució de la crisi actual, podria ser que en les primeres dates previstes per l'Escanyabocs, l'estat d'alarma i el confinament que se'n deriva s'haguessin relaxat o, fins i tot, anul·lat. Malgrat que existia aquesta possibilitat, hem optat per traslladar l'Escanyabocs al mes de setembre perquè en les condicions actuals no tenim la certesa de poder realitzar tots els treballs previs que demana una organització complexa com la nostra. 

Preparar circuits, desbrossar camins, registrar tracs i altres tasques que els nostres amics de la Unió Excursionista Urgellenca, l'Associació Ciclista Urgellenca, el Club Xinoxano Orientació, l'AE Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus o l'ACE Bombers Seu realitzen durant els mesos previs a l'Escanyabocs no s'han pogut realitzar i això posava en perill els estàndards de qualitat que intentem oferir-vos sempre.

Per altra banda, amb les noves dates, tots i totes tindrem més temps per preparar-nos i tornar a agafar el ritme d'entrenament que ens han estroncat.

Per a tots i totes aquells que ja us heu inscrit a l'Escanyabocs 2020, la vostra inscripció es manté vigent per a la nova data, amb la qual cosa no heu de fer cap tràmit. Si, en algun cas, la nova data no us anés bé, existeix la possibilitat de mantenir la inscripció per a l'edició de 2021 o el retorn de la inscripció. En aquests casos, podeu contactar amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Moltes gràcies per la vostra fidelitat i ens veiem el 19 i 20 de setembre al Rafting Parc de la Seu d'Urgell. 

Us mantindrem informats.


Salud Escanyabocs!!!

Ante todo, haceros llegar nuestro deseo de que vosotros y los vuestros os encontréis bien.  

En segundo lugar, anunciaros que, dada la situación actual  provocada por la crisis sanitaria que nos ha tocado vivir, hemos tomado la decisión de aplazar la edición 2020 del Escanyabocs. Trasladamos el evento de deportes en la montaña más singular del Pirinei al fín de semana del 19 y 20 de septiembre. El formato de las pruebas y los horarios se mantendrán, en principio, como los que estaban previsos para el mes de mayo. 

Hace ya días que, considerando la situación de incertidumbre provocada por la pandemia del Covid-19, estamos trabajando para encontrar una fecha en la que reubicar el Escanyabocs 20. No ha sido fácil ya que el calendario de eventos deportivos en la montaña es muy denso y con pocas fechas disponibles. Y si además tenemos en cuenta que Escanyabocs es una prueba multidisciplinar, el reto es todavía más complicado.  

En función de la evolución de la crisis actual, es posible que en las primeras fechas previstas para Escanyabocs, el estado de alarma y el confinamiento que de él se deriva se hubieran relajado o, incluso, anulado. A pesar de que existía esta posibilidad, hemos decidido trasladar Escanyabocs 20 al mes de septiembre porque en las condiciones actuales no tenemos la certeza de poder llevar a cabo todos los trabajos previos que requiere una organización tan compleja como la nuestra.  

Preparar circuitos, desbrozar caminos, registrar tracks y otras tareas que nuestros amigos de la Unió Excursionista Urgellenca, la Associació Ciclista Urgellenca, el Club Xinoxano Orientació, la AE Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus o l'ACE Bombers Seu realizan durante los meses previos al Escanyabocs no se han podido realizar y esto ponía en peligro los estándares de calidad que intentamos ofreceros siempre.  Por otro lado, con las nuevas fechas, todos y todas tendremos más tiempo para prepararnos y coger de nuevo el ritmo de entrenamiento que nos han truncado. 

Para todos y todas aquellos que ya os habéis inscrito al Escanyabocs 2020, vuestra inscripción se mantiene vigente para la nueva fecha, con lo que no tenés que realizar ningún trámite. Si en algún caso las nuevas fechas no os convienen, existe la posibilidad de mantener la inscripción para la edición de 2021 o la devolución de la inscripción. En estos casos, podéis contactar con nosotros a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Muchas gracias por vuestra fidelidad y nos vemos el 19 y 20 de septiembre en el Rafting Parc de la Seu d'Urgell.  

Os mantendremos informados.

Sumant energies

Posted in Noticies

En aquesta edició de l'Escanyabocs tornarem a comptar amb el suport i patrocini dels nostres amics de SB Canyoning que oferiran a totes i tots els participants de l'Escanyabocs descomptes i promocions en les seves activitats.

SB Canyoning us ofereix: 

Descomptes del 10% en barranquisme per a tots els participants de l'Escanyabocs '19

Deu samarretes exclusives que sortejarem entre tots els participants de l'Escanyabocs '19

Un val per a un barranc gratuït que sortejarem entre tots els participants de l'Escanyabocs '19

Un 2x1 per a un barranc per al guanyador i la guanyadora de l'Escanyabocs de Ferro masculí i femení.

 

Moltes gràcies a SB Canyonig pel seu suport i si voleu gaudir de tot tipus d'emocions i activitats en la natura i al Pirineu, visiteu el seu web, estareu en molt bones mans!!!