Resultats provisionals

Posted in Escanyabocs

Anirem penjant els primers resultats provisionals de les diferents proves. Si hi ha algun error en les classificacions o assignació de dorsal, si us plau, feu-nos-ho saber Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Moltes gràcies!!

Resultats provisional cursa trail.

Resultats provisionals orientació.

Resultats modificats raid aventura.

Resultats provisionals pedalada BTT.

Curta

Mitja

Llarga

Horaris Escanyabocs '18

Posted in Escanyabocs

HORARIS DE LES PROVES

Dissabte 19 de maig de 2018:

09:00.- Sortida dels dos recorreguts de la Cursa Trail. Parc Olímpic del Segre - Rafting Parc.

16:00.- Inici del Raid d'Aventura en les diferents modalitats en funció del llibre de ruta. Parc Olímpic del Segre - Rafting Parc.

20:30.- Inici dels dos recorreguts de la Prova d'Orientació. Parc Olímpic del Segre - Rafting Parc.

Diumenge 20 de maig de 2018:

07:30.- Sortida autobús per al recorregut llarg de la Marxa Nòrdica. Parc Olímpic del Segre - Rafting Parc.

08:00.- Sortida autobús per al recorregut curt de la Marxa Nòrdica. Parc Olímpic del Segre - Rafting Parc.

08:15.- Sortida dels tres circuits de la Pedalada BTT. Parc Olímpic del Segre - Rafting Parc.

13:30.- Lliurament de premis Escanyabocs de Ferro i sorteig obsequis als participants.

RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres 18 de maig de 2018:

De 17:00 a 20:00.- Al Servei d'Esports de la Seu d'Urgell. Palau d'Esports (Camí Ral de Cerdanya, 31).

Dissabte 19 de maig de 2018:

De 07:30 a 20:00.- Fins a 30' abans de l'inici de les diferents proves.

Diumenge 20 de maig de 2018:

07:00.- Fins a 30' abans de l'inici de les diferents proves.

10 anys d'Escanyabocs!!!

Posted in Escanyabocs

Aquest 2017 l'Escanyabocs arriba a la seva desena edició. 

10 anys assistint puntuals al cita amb tots i totes als qui, com a nosaltres, us apassiona l'esport, la natura i el nostre territori.

Gràcies a tots els amics i amigues que hem fet durant aquesta dècada i que ens seguiu essent fidels, l'Escanyabocs és ja un esdeveniment de referència, una prova especial i única.

Moltes coses han canviat durant aquest temps, però seguim amb ànims i forces per a continuar, com a mínim, 10 anys més.

Per tant, ja podeu apuntar-vos la data del 20 i 21 de maig de 2017 per a la gran festa que preparem per celebrar aquest aniversari especial. Participeu i gaudiu amb nosaltres!!!

Inscripcions

Posted in Escanyabocs

INSCRIPCIONS ESCANYABOCS '19

INSCRIPCIONS OBERTES A PARTIR DEL DIA 28 DE GENER DE 2019

 

Escanyabocs '19 és una prova multiesportiva oberta a participants majors de 14 anys (nascuts i nascudes l'any 2005 o anteriors). Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització del pare, mare o tutor legal.

La inscripció a l'Escanyabocs '19, a qualsevol de les seves proves, té un cost de 20,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d'accidents, avituallaments, part del material necessari per cada prova (mapes d'orientació, elements per al raid, etc.), dinar de cloenda i impostos.

Amb l'esperit de fer de l'Escanyabocs una experiència multidisciplinària i única, la inscripció a qualsevol prova adicional només té un cost de 5,00€.

La inscripció al Mini Escanyabocs està oberta a nens i nenes de 8 a 13 anys (nascuts i nascudes entre 2006 i 2011). En aquest cas serà necessari també una autorització del pare, mare o tutor legal. El cost d'inscripció al Mini Escanyabocs és de 10,00€.

El termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el dijous 16 de maig de 2019 a les 23:00.

Per a formalitzar la inscripció, si us plau llegiu atentament les normes següents i, a continuació, podreu accedir al formulari d'inscripció.

 • Ompliu tots els camps del formulari, especialment tots aquells que estiguin marcats com a obligatoris.
 • És important que feu constar un telèfon i un correu electrònic de contacte que siguin vàlids i operatius, per tal que us puguem fer arribar les comunicacions relatives a la prova. Assegureu-vos, si us plau, d'escriure el correu electrònic correctament.
 • En cas de participar en la cursa Trail i voler puntuar per la Copa Catalana, haureu de seleccionar la casella corresponent i facilitar la informació que se us demana.
 • En cas de participar en el Triraid, haureu de fer constar el nom de la vostra parella. En qualsevol cas, tots dos membres de la parella hauran de formalitzar la seva inscripció individual.
 • En la Pedalada BTT, trieu el circuit que voleu fer de cara a facilitar les tasques de l'organització.
 • Cal que trieu si voleu la samarreta oficial de l'Escanyabocs '19. La samarreta té un preu exclusiu de 5,00€ i hi ha 800 unitats per als primers participants que ho confirmin i facin el pagament. Els inscrits a l'Escanyabocs de Ferro individual obtindran la samarreta d'obsequi i sense cost.
 • Cal que assenyaleu si voleu participar en el repte de l'Escanyabocs de Ferro, sènior o júnior (per a menors de 18 anys, nascuts el 2002 o abans). Per participar en l'Escanyabocs de Ferro cal apuntar-se i completar les proves del Triraid, l'Orientació, la cursa Trail i  la Pedalada, d'acord amb la normativa de la prova. En la inscripció marqueu totes les proves i també la casella Escanyabocs de Ferro.
 • Cal que assenyaleu també si voleu participar en l'Escanyabocs de Ferro per equips i, molt important, posar el nom de l'equip amb el que competireu. És fonamental que tots els membres de l'equip, quan s'apuntin, facin constar aquest nom. Podeu consultar el reglament de l'Escanyabocs de Ferro per equips en l'apartat d'Escanyabocs de Ferro.
 • Podeu fer el pagament mitjançant targeta de crèdit o transferència al número de compte de l'Escanyabocs, el ES88-2100-1154-6402-0007-6511 de "la Caixa". Trieu l'opció que millor us vagi. La inscripció i, en el seu cas, la reserva de samarreta seran fermes quan es rebi el pagament. (Nota: L'entitat bancària que gestiona el compte pot cobrar 2,00€ pels ingressos en efectiu per finestreta. Aquesta taxa la ingressa l'entitat bancària i no l'organització d'Escanyabocs. Per tal d'estalviar-vos aquest pagament, podeu fer els ingressos mitjançant caixer automàtic i sense pagar comissions).
 • Un cop comprovat el pagament, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra inscripció a l'adreça que hàgiu facilitat en el formulari d'inscripció.
 • Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Gràcies per la vostra participació i ens veiem a la Seu d'Urgell. Força Escanyabocs!