Informació Pedalada BTT

Posted in Pedalada

Recorregut curt:

La primera proposta de la Unió Ciclista Urgellenca és un recorregut d'uns 20-22 km i al voltant de 800 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. El recorregut, enguany, circula per la riba esquerra del Segre.

S'està acabant de definir alguna part del recorregut. Us publicarem les dades exactes i el perfil quan el tinguem tancat. 

Recorregut mitjà:

Una segona proposta de recorregut amb 37 km i 1.300 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. El recorregut, enguany, circula per la riba esquerra del Segre.

És el recorregut que, ara mateix, tenim més definit, per la qual cosa, el quilometratge i el desnivell estan força ajustats. 

Recorregut llarg:

Una tercera proposta top de recorregut d'entre 50-55 km i al voltant dels 1.700 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada al Parc del Segre. El recorregut, enguany, circula per la riba esquerra del Segre.

Ens falta acabar de lligar alguns trams. Us presentarem el perfil i les dades exactes en quan el tinguem tancat.

Horaris i punt de trobada:

La pedalada BTT es disputarà el diumenge 19 de maig. La sortida serà simultània per a tots tres recorreguts a les 8:30 des del Parc del Segre.  L'organització tècnica de la Pedalada BTT corre a càrrec de la Unió Ciclista Urgellenca.